Skip to main content

Wie ben ik


Mijn naam is Jackie van der Kroft en ik ben een senior trainer, facilitator, coach en adviseur gespecialiseerd in het ontwikkelen van interculturele en persoonlijke leiderschapscompetenties.

Daarvoor werkte ik meer dan 10 jaar voor een aantal humanitaire organisaties in voornamelijk managementfuncties in verschillende landen die getroffen waren door conflicten en/of (natuur)rampen. Hierbij was het faciliteren en ondersteunen van teams een van mijn belangrijkste taken en verantwoordelijkheden.

Ik ben gevestigd in Nederland, werk zowel in binnen- als buitenland en ben afgestudeerd als antropoloog en ontwikkelingssocioloog aan de Rijks Universiteit Leiden.

Graag werk ik met (diverse) teams en ondersteun hen met veel plezier in hoe effectiever samen te werken. Daarnaast train en coach ik graag om mensen in staat te stellen hun eigen interculturele en persoonlijke leiderschapscompetenties te ontwikkelen door tools aan te reiken, die gekoppeld zijn aan theoretische referentiekaders. Om zo het leren te ondersteunen en het makkelijker te maken deze daadwerkelijk in de praktijk toe te passen.

Ik geef mijn interactieve face to face of online trainingen op maat, gebaseerd op de specifieke wensen en verwachtingen van de deelnemers en ondersteun daarbij een veilige leeromgeving.

Jackie van der Kroft

training en coaching